Нашата мисия

“Мисията ни е да помогнем на все повече хора да изградят своя мечтан дом, като използваме едни от най-иновативните и технологични решения”

За нас

Иновативни, модерни, технологични

Здравейте, ние сме Inovativa и сме тясно специализирани в домашна и сградна автоматизация. Вече над 4 години изграждаме и проектираме високотехнологични домове, с едни от най-иновативните и дизайнерски технологии. През годините на професионална работа се утвърдихме като едни от най-динамичните и бързо развиващите се компании в сектора на автоматизацията. Вярваме, че новите технологии са създадени да служат на човека и да пестят неговото време, енергия и ресурси. 

2020 Награда за най-иновативна компания в строителството
2021 Награда за най-бързо развиваща се Smart Home компания

2017 година

Създадена през 2017 в град София. Компанията е създадена от млади и мотивирани предприемачи, запознати и интересуващи се от най-новите технологии. Собствениците имат за цел да модернизират и преобразят повече сгради и домове с цел създаване на удобство, пестене на пари и време. Отначало компанията съществува като търговско дружество с цел национална и международна търговия на последен модел иновативни продукти.

2018 година

През 2018г. фирмата вече има над 30 международни партньорства с едни от водещите технологични компании и десетки готови проекти и доволни клиенти.

2019 година

През 2019г. екипът ни се разшири с експерти в областта на електрооборудване, изготвяне на ел. и смарт инсталации. Започнахме да изграждаме и да предлагаме цялостни технологични решения за изграждане на Умен дом и сградна автоматизация. Освен това, екипът ни се сертифицира да изгражда системи за контрол на достъп, видеонаблюдение, COT, осветление и пожароизвестяване.

2020 година

През 2020г. увеличихме още нашите партньори. Вече имаме над 100 доволни клиенти, които, след наше обучение, вече знаят как да управляват техния умен дом или сграда. Сменихме нашия офис, който вече е на Бул. България 106, като може да се насладите на нашия showroom, който изградихме, за да усетите пълния потенциал на автоматизацията и какви възможности имате за вашия умен дом или сграда.

В процеса на развитие и множеството международни обучения, които екипът ни премина, компанията вече предоставя проектиране, изграждане, инсталация, програмиране, поддръжка и последващо обучение относно цялостни автоматизирани решения за домашна и сградна автоматизация.

Неща, които постигнахме през годините

0 +
Партньора
0 +
Завършени проекти
0
Приложение за всичко

Нашите клиенти

За нас нашите клиентите са винаги на 1-во място и ценим високо техните нужди и изисквания. Стараем се винаги да оптимизираме и надграждаме техните идеи и проекти, като предложим нашите експертни познания и опит в сферата. Успяваме да обгрижим всеки един клиент за възможно най-кратко време, като предложим най-ефективното и практично решение за конкретния казус. Ние вярваме, че няма нищо по-ценно от дома и вашето семейство.