0

Foobot - следете и контролирайте качеството на въздух във вашия дом

  • Производител: Foobot
  • Модел: Foobot
  • Наличност: В наличност
  • Телефон: 0885 360 717
Цена: 479.00лв.

Описание на продукта

Foobot е смарт робот, който следи и управлява качеството на въздуха в закрити помещения. Той може да засече невидими замърсители и финни прахови частици, които замърсяват вашата среда и да ги направи видими за вас чрез своя LED дисплей. Foobot събира данни от сензорите си и ви предоставя анализ на праховите частици, летливите органични съединения, температурата, влажност и цялостно качество на възуха.Приложението на Foobot ви запознава с причините и последиците от вашите дейности и как те влияят..


Прочети повече

Foobot е смарт робот, който следи и управлява качеството на въздуха в закрити помещения. Той може да засече невидими замърсители и финни прахови частици, които замърсяват вашата среда и да ги направи видими за вас чрез своя LED дисплей. Foobot събира данни от сензорите си и ви предоставя анализ на праховите частици, летливите органични съединения, температурата, влажност и цялостно качество на възуха.


Приложението на Foobot ви запознава с причините и последиците от вашите дейности и как те влияят на качеството на въздуха във вашия дом или офис. Foobot ви дава показания в реално време и графики на всеки замърсител за определен период от време. Намерете източника на замърсяване и сравнете въздуха, който влиза във вашия дом със геолокални сензори през вашия смартфон.


Foobot се интегрира с голяма част от смарт системите на пазара, както и със смарт термостати, смарт вентилация, смарт пречистватели за въздух и смарт климатизация. При намаляне на качеството на въздуха, Foobot контролира вашите системи за да обнови въздушния поток и се нагоди спрямо вашите желания.


Измерване  качеството на въздуха:


1.      Фини частици - Сензорна технология: разсейване на светлината, детекция на латентност на lw; Фабрично калибриране, при обработката на сигнала; Чувствителност на частиците от 0,3 µg до  2,5 µg (PM 2,5);

Обхват: 0 до 1 300 µg / m³; Прецизност ± 4µg или ± 20%;

2. Общо летливи органични съединения (VOCs): Формалдехид, изо-бутан, толуен, метан, амоняк, бензен и др.; Прецизност ± 10%;

3. Температура:  15 до 45 ° С; Прецизност ± 1 ° С;

4. Влажност:  30 до 85% (без кондензация); RH ± 5%;

Свързване към системи:  Wi-Fi 802.11 B / G / N; Сигурност: Open / WEP / WPA / WPA2 Personal; WiFi маршрутизатор F2.4 GHz; Съхраняване на данни на всеки 5 минути в облака; При поискване незабавни измервания; iOS 8 минимум и Android 4.3; Цветна светодиодна (LED) светлина;

Размери: 172mm х 71 mm; 

Тегло: 475гр.


Свържете се с нас за вашия проект за вентилация или климатизация. Ние ще ви предложим качествени високоефективни и нискоенергийни решения за вентилация, автоматизация, климатизация и системи за пречистване на въздух.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение