Какво е Умен хотел?

Имате само 1 шанс за първо впечатление

Автоматизация на хотели набира все по-голяма популярно сред хотелиерския бранш и масово клиентите предпочитат да се възползват от тези удобства. Всеки един хотел може да автоматизира множество пера като Хотелски стаи, фитнес, Паркинг, Ресторант или бар, Конферентна зала, общи части или външни части. Всеки детайл допринася за цялостното изживяване на гостите, карайки ги да се чувстват у дома. Всички стайни автоматизации са изключително лесни и удобни за управление и създават усещане за ексклузивно изживяване.
Ползи

Какви са ползите от хотелската автоматизация?

Намаляване на разходи

Следене и контролиране на консумацията на енергия, чрез автономна работа на отопление и ел.уреди

Удобство за гостите

Чрез нашите тъч контролери, лесно гостите могат да сигнализират за room service, почистване или да не бъдат обезпокоявани

Красив дизайн

Тъч контролери според последните дизайнерски тенденции с вградени смарт функции

Check In - Check Out

API интеграция със вашата система за управление на гости. Възможност за посрещане на клиента веднага след настаняване чрез предварително включено Осветление, телевизор, завеси и др.

Автоматизация

Предефинирани сцени за “добро утро”, “лека нощ”, “романтика” и много други с цел ексклузивно изживяване на гостите във вашия хотел

Гъвкави Решения

Подходящо за всякакъв размер хотели, както за вече построени, така и за новоизграждащи се.

Модерен дизайн

Част от продуктите, с които автоматизираме

Стъклен Тъч Контролер
Дизайнерски тъч контролер за стена с 4 , 6 и 8 бутона. С възможност за хоризонтално и вертикално позициониране. Може да контролира всяко едно устройство от смарт системата + отделни групи или сцени. Имат вграден температурен сензор, вибрация и звуков тон при всяко докосване. Всеки бутон има двуцветен светодиод с подсветка. Направени от специално закалено стъкло в бял и черен вариант. Опция за гравиране на икони по избор за всеки бутон.
Click Here
Приложение за таблет и смартфон.
Контролерът, който винаги е под ръка. Приложението на iNELS Smart Home Ви позволява пълен контрол и достъп до всички устройства и уреди в къщата. Минималистичният дизайн улеснява потребителският контрол. Съвместим и напълно безплатен е за всички телефони с Android & iOS. От приложението можете да наблюдавате и разговаряте на живо с вашите гости, управлявате осветлението, отоплението, завесите или щорите, гаражните врати, поливната система и всичко друго, което е свързано със вашият Умен Дом.
Click Here
Стъклен Тъч Термостат
Дизайнерски термостат служи за управление на стайната температура. Снабден с дисплей показващ желаната температура и температурата в стаята. Същота така можете да контролирате силата на обдухване или да пускате “ЕКО” спестяващ режим. Предлага се в елегантна черна и бяла серия закалено стъкло.
Click Here
Смарт Контролер и Термостат с LCD екран
Смарт Контролерът EST-3 е предназначен за по-големи стаи, конферентни зали или ресторанти. Може да управлява до 12 различни устройства. Дисплеят е оборудван с 3 различни менюта - контрол на RGB (цветни) LED ленти, термостат за контрол на температурата и управление на до 12 уреда или сцени. Предлага се в богата гама цветове и различни рамки от серията LOGUS 90.
Click Here
Стенен Смарт Контролер
Смарт контролерът за стена може да бъде с 2 и 4 бутона. Той може да бъде, както безжичен на батерии, така и кабелен. Отговарят на кратки или продължителни натискания за да контролират цяла серия от технологии - превключване и димиране на светлините, спускане или повдигане на щори, създаване на светлинни сцени или изпълнение на групи по предварително зададен график. Контролерът също има вграден топлинен сензор с който може да измервате стайната температура. Предлагат се в най-различни цветови гами и модели рамки от дизайнерската серия LOGUS 90.
Click Here
LARA Радио и домофон
5 устройства в 1 превключвател. LARA в дизайна на ключовете и контакти Logus предлага интернет радио, възможност за възпроизвеждане на музика чрез вашия смартфон, домашен интерком за комуникация с членове на семейството, видеофон, показващ гостите, стоящи пред входната ви врата, и не на последно място, LARA позволява централно управление на музиката за възпроизвеждане в целия дом.
Click Here
Картов четец
Четецът на карти RFID е чудесен дизайн за входа на помещенията, който също има сигнал за звънене на знаците “Не безпокойте” и “Изчистване на стая”. Може да се постави и номер на стая. Благодарение на интегрираното реле може да управлява директно ключалката на вратата.
Click Here
Стъклен панел за превключване
Луксозният стъклен сензорен контролер с 10 бутона е наличен в елегантно черно и бяло. Превключвателите също така усещат околното осветление и предлагат избор на подходящ символ на екрана.
Click Here
Стъклен картодържач
Държач на карти в стаята с RFID четец, който открива правилната карта и елиминира фалшивите карти. Допълнителни 3 бутона: Не безпокойте / Изчистване на стая / Мастър Оф.
Click Here
Стенен тъч бутон
За контрол на сцени (осветление, музика и прожекция) е възможно да се използват и плоски безжични превключватели, които благодарение на персонализирания печат на символите предлагат ясен контрол.
Click Here
Стъклен стенен контролер (със символи)
Персонализирано решение за контрол на осветлението и други технологии в различни сценарии, напр. четене на книги, релаксиране, гледане на телевизия, Мастър Оф.
Click Here
Предишна
Следваща

Какво мога да автоматизирам

Хотелски стаи

Няма по-добра реклама от впечатленият клиент. Високотехнологичните системи за автоматизация са едни от най-използваните “козове” от хотелиерите през последните години. А стаите пък са мястото в което клиента прекарва най – дълго време. Какво може да включи автоматизацията на хотеслките стаи?

Ресторанти и барове

Автоматизацията на баровете и ресторантите позволява на клиентите ви да поръчват от таблети/телефони, като може да прехвърляте сметките им директно на рецепция.

СПА, Басейн и Фитнес

Превърнете релакс зоната ви в едно от най-ексклузивните и любими места за вашите клиенти. Задавайте различни осветителни и музикални сцени, контролирайте достъпа до залите според графиците и тренировките. Индивидуален контрол за всеки клиент.

Конферентна Зала

Конферентните зали са едно от местата на които се събират големи групи хора и най-важните неща за тях е добрият климат, приятната и предразполагаща обстановка, както и доброто озвучение и мултимедия.

Общи и външни части

Система за паркиране

Автоматизирана система за паркиране и навигация за свободни места с автоматични бариери.
Процес

Процесът на автоматизация

Работна среща в наш офис

Среща с нашият екип с цел запознаване и демо тест на системите в нашият офис. Последващ оглед на място и обсъждане на финални детайли.

Изготвяне и оптимизиране на проекта.

Изготвяне на оферта съобразена с желанията и изискванията на клиента. Подготвяне и уточняване на договор и последващо авансово плащане.

Окабеляване и инсталиране на компонентите

Изграждане от сертифициран технически екип на смарт и ел.система или преправяне на съществуващата електрическа система. Инсталиране на компонентите.

Програмиране и поддръжка

Създаване на различни стаи, бутони, групи и сцени по избор на клиента. Обучение на клиента за работа с приложение и смарт контролери. Опция за годишна поддръжка.

Проекти

Над 100 различни проекта по цял свят. Със сигурност можем да автоматизираме и вашият.

Мнения

Какво казват клиентите за нас?

Искате ли да предоставите ексклузивно и незабравимо изживяване на вашите гости?