0
Лятото е тук.

Лятото е тук.

Лятото е тук! Време е да се насладим на плажа, мохито, бира и, разбира се - басейните. Дали в планината, или на морето, басейните са любимото място за освежаване в топлите дни. Ние обичаме почивката покрай басейна през лятото и Ви представяме 5 интересни иновации в сектора. Като летен бонус, също ще Ви запознаем с 5 от най-впечатляващите басейна на планетата – в случай, че Ви трябва вдъхновение, когато планирате вашият собствен.

5 иновации в сферата на басейните.


Перфектният басейн зависи изцяло от личните предпочитания на всеки от нас, но сме сигурни, че мечтаният басейн има поне няколко от следните иновации.


1.    LED осветление. Традиционното подводно осветление вече бива заменяно от LED светлини. Не само ще подобрите енергийната ефективност на басейна, но и модерните системи позволяват да контролирате интензитета и цветовете на светлините през смарт телефона.


2.   Кажете сбогом на червените очи. Технологиите вече позволяват да контролирате качеството и количеството на вода с дистанционно. Използвайки телефона, или таблета, Вие може да следите химикалите във водата, оптимизирате разходите си и намалите употребата на хлор.


3.   Затопляне със соларни панели. Слънчевата енергия е чиста, неизчерпаема и показва уважение към природата. Според нас всеки трябва да използва соларни панели за осветлението и отоплението на басейна си, тъй като винаги ще изберем екологично чистия продукт.


4.   Филм в басейна. Вече има екрани, които може да скриете в градината и да се появяват само, когато пожелаете. Ние обаче предпочитаме по-евтината и ефекта опция: надуваеми екрани, плаващи в басейна, на които може да прожектирате желания филм.


5.   Valiryo. Инсталирайте сешоара за тяло Valiryo и повече не се притеснявайте за хавлията. Със спечелена награда за най-иновативен продукт в този сектор в Испания, Valiryo може да бъде забелязан по все повече басейни. Пазете хавлията си суха за препичането под слънцето.


5 впечатляващи басейна.


1. San Alfonso de Mar (Чили) – Смятан за най-големия басейн в света. Той е дълъг повече от километър и съдържа 250 милиона литра солена вода. 

2. Marina Bay Sands Hotel (Сингапур) – Един от най-известните басейни в света. Без ръбове, дълъг повече от 150 метра и издигащ се 200 метра над града – този басейн предоставя уникална гледка към Сингапур.

3. Ubud Hanging Gardens (Бали) – Този комплекс е съставен от 38 луксозни вили, всяка със собствен частен басейн.

4. Golden Nugget (Лас Вегас) – Водопади, водни пързалки и голям аквариум с 5 различни видове акули.

5. Huvafen Fushi Resort (Малдиви) – Осветлението с оптични влакна под повърхноста на водата прави този басейн уникално място за плуване измежду звездите.