0
Philips Hue – любимият смарт аксесоар за дома

Philips Hue – любимият смарт аксесоар за дома

Инсталирането на крушките Philips Hue (Филипс Хю) не изисква много планиране. Самите Hue крушки просто отиват на мястото на старите. Но за да работят, те трябва да се комуникират с малко устройство, което се включва в контакта и рутера. Това устройство идва с 3 крушки в Philips Hue Starter Pack, който може да закупите от Иноватива.


След като всичко е свързано, време е забавлението да започне. Просто изтеглете мобилното приложение на Hue, създайте профил, и се свържете с крушките. Освен че са по-икономични от обикновенните крушки, приложението позволява да пускате и спирате осветлението от телефона си, избирате от 16 милиона цвята за всяка крушка, или създавате програми.


Програмите позволяват да изключвате и включвате крушките в определено от Вас време. Било то сутрин с алармата, или вечер след лягане. Друга удобна употреба на програмите е, да държите светнато вкъщи за безопасност, когато Ви няма, или да осигурите допълнителна светлина за охранителни камери.


Amazon Echo страхотно се комбинира с Philips Hue, тъй като позволява да контролирате осветлението си само с гласова команда, без значение в коя стая сте. Ако Ви харесва да контролирате осветлението вкъщи само с гласа си, но не искате Amazon Echo, Hue работи и със Apple HomeKit, чрез Siri за притежателите на iPhone.           


Безспорно, независимо от практичната функционалност, любимата употреба на Philips Hue е за забавление. До 50 крушки могат да се свържат само с едно устройство.  Възможността да превърнете вашият хол в истинско многоцветно светлинно шоу, когато и както пожелаете, е наистина пристрастяваща.


Пробвайте Philips Hue Starter Pack, който съдържа 3 крушки. Това ще е напълно достатъчно, за да решите дали искате да въведете Hue изцяло в дома Ви – нещо много вероятно.


http://uk.businessinsider.com/philips-hue-light-bulbs-best-smart-home-tech-gadget-2016-7