0

Едно приложение - Целият дом

Контролирай дома си през своят смартфон.Намали разходите на енергия с до 40%


Бързо, лесно и удобно

Забрави за притесненията и досадните колебания. Остави дома ти да мисли вместо теб.


Как работим?

 • Добро утро

  В Смарт Дом, можете да имате перфектната сутрин. По зададен предварително от вас график осветлението се пуска, като внимателно елиминира вашето легло без да заслепява очите или да събуди вашият партньор. Докато влизате в предварително загрятата ви баня, Телевизорът ви се пуска на любимият ви канал, като всичко това е без да пипате дистанционното или телефонът си.

 • Далеч от вкъщи

  Бъдете спокойни и не мислете за дома ви независимо дали сте до магазина или на другия край на света. Получавате имейл известия и изскачащи известия на телефона ви при проблем или неканен гост. Можете дори да гледате през камерите и да говорите с вашите деца, домашни любимци или куриери. Благодарение на геолокацията на технологиите, те засичат вашето местоположение и сами изключват отоплението, изстудяването и осветлението на къщата.

 • Обратно вкъщи

  Смарт Дом засича вашето местоположение и когато влезете в избраният от вас радиус, той автоматично загрява или охлажда вашата къща. Пуска осветлението или ви загрява фурната. Отключвайки си входната врата единствено чрез Bluetooth от вашият смартфон, не е нужно да носите и да мислите постоянно вашите ключове. С приложението на нашите смарт ключалки, вие можете да следите кога и кой е влизал и излизал от вашият дом. Можете да давате достъп на вашите приятели дори и да не сте вкъщи, само с един клик.

 • Време за семейството

  Когато е време да се насладите на хубавите моменти със семейството си, просто изберете съответното настроение от телефона. Завесите/щорите автоматично ще се затворят, осветлението ще се промени в любимият ви цвят и яркост.

 • Време за парти

  Приготовленията за партито никога не са били по-лесни. С един клик от вашият смартфон, нагласяте светлината и музиката в желаната от вас обстановка. Над 16 милиона цвята и стотици ефекти на осветлението в синхрон с любимата ви музика. Избирането на плейлист или контрола на температурата в стаята, ще може да ръководите с гласови команди. С избирането на „парти“ настройката на вашата ключалка, достъпа на гости ще е позволен до задаване на краен час.

 • Лека нощ

  Когато се приготвяте за лягане, вашият смарт дом ще се погрижи за всичко, което трябва да направите. Ще пусне тиха и спокойна музика, ще затвори щорите/завесите, загаси лампите и заключи всички врати. Процеса за лягане може да се планира всеки ден в избран от вас час или да се пуска ръчно от вашият смартфон.

 • Защита

  Искате да видите какво правят децата ви вкъщи, кога се прибират от училище, да държите „изкъсо“ вашият домашен любимец или да се уверите, че пратката ви е пристигнала? Умният дом ви позволява да наблюдавате ЛАЙВ, записвате видео, разговаряте двустранно и заснемане на важни моменти дори и през нощта. Получаване на нотификации при засичане на движение, шум или сигнал от сензорите за дим, вода или влага. В случай, че изпсунете подобна нотификация и не успеете да засечете на лайв случката, то зние съхраняваме вашите записи до 24ч. на нашите клауд сървъри. Комуникацията между устройствата е криптирана за по-голяма сигурност за вашият дом.

Безплатна консултация за вашият Смарт Дом

За нас ще е удоволствие да ви помогнем, като анализираме и изградим вашият проект от началото до края. Не се притеснявайте, ако нямате технологични познания – нашият екип е изключително позитивен и приятелски настроен и ще ви разведе през всички възможности и предимства на бъдещият ви умен дом. Нужно е само да попълните нашият въпросник.

Допълнитлна информация (напр. Какво искате да автоматизирате, с какви услуги искате да разполагате и т.н)

„Иноватива“ е символ на иновацията и автоматизацията на дома, съчетани с нотка футуризъм и поглед към бъдещето.

Ние сме млада, иновативна и динамична компания, която предоставя автоматизирани решения на своите клиенти.

Основахме Иноватива през 2017г. с една единствена цел:

 • Да предоставим на клиентите ни най-ефективните и най-иновативните смарт технологични решения в света – контролиращи се единствено чрез смартфон.
 • Нашата мисия е да повишим удовлетвореността и комфорта на нашите клиенти, като им дадем възможност да се фокусират и наслаждават изцяло върху важните неща от живота, като спестим досадните всекидневни задачи губещи им толкова ценно време. С нашите автоматизирани технологии, ние ви даваме нужната сигурност и свобода да контролирате целият си дом, само и единствено през вашият телефон, където и да се намирате.
 • Освен целта ни да направим един по-умен и комфортен дом, ние се стремим и да го направим максимално ефективен, като оптимизираме разходите на електроенергия и вода. Смарт технологиите ни позволяват да контролирате, планирате и следите всекидневно вашето електрическо потребление, независимо от това къде се намирате.


Ценностите на които се гради нашата компания са:

 • Положително отношение –  За нас усмивката е неизменна част от работата ни, защото смятаме, че човек трябва да работи това, което обича. ДА! Ние обичаме работата си!
 • Висококачествени продукти и решения – Залагаме само и единствено на доказали се продукти в световен мащаб.
 • Изключителен професионализъм и коректност – Изпълняваме поетите ангажименти към нашите клиенти във възможно най-кратък срок.
 • Отговорност – Приоритет за нас е решаването на проблема на нашият клиент.
 • Ефективност и иновативност – Предлагаме най-новите технологични решения на пазара с най-високата ефективност и лесен контрол на работа.
Безплатна консултация