0

Смарт Огледало за задно виждане 8", задна и предна камера, Parking Assist, G-Sensor

  • Модел: CE39
  • Наличност: В наличност
  • Телефон: 0885 360 717
Цена: 298.80лв.

Описание на продукта

Смарт огледалото за задно виждане е оборудвано с подобрени камери за задно и предно виждане с HD качество и ясни картини. Задната камера е водоустойчива и снима в 720p, давайки ви ясна представа за обекти и коли намиращи се зад вас докато карате или паркирате. Тези функции ви предоставят максимално удобство, комфорт и сигурност при шофиране и паркиране. Трябва да свържете червената главна жичка на камерата за задно виждане, и вашето огледало ще превключи автоматично помощника за паркиране и задн..


Прочети повече

Смарт огледалото за задно виждане е оборудвано с подобрени камери за задно и предно виждане с HD качество и ясни картини. Задната камера е водоустойчива и снима в 720p, давайки ви ясна представа за обекти и коли намиращи се зад вас докато карате или паркирате. Тези функции ви предоставят максимално удобство, комфорт и сигурност при шофиране и паркиране. Трябва да свържете червената главна жичка на камерата за задно виждане, и вашето огледало ще превключи автоматично помощника за паркиране и задно виждане при превключване на задна скорост.

При включване на автомобила, огледалото се включва автоматично. Също така задната и предната камера се включват автоматично и започват да снимат. Предната камера снима във 1080р и показва и заснема картина във FullHD качество с кристално ясен образ. С задно и предно заснемане, вие увеличавате сигурността на вашето пътуване и винаги може да докажете кой е прав при проишествие и пред застрахователи.

Екрана на огледалото е 8 инча с IPS тъч технология на дисплея. Ъгъла от 170° позволява перфектно наблюдение на пътната обстановка  и ви помага да уловите всички детайли. Широкия ъгъл на видимост ви позволява също така да наблюдавате постоянно мъртвите точки на автомобила, повишавайки сигурността на всички пътници. Всички функции се контролират от тъч екрана и функционира като нормално огледало за задно виждане при изключен екран или със screen saver.

При проишествие, огледалото е оборудвано с G-sensor, който автоматично заключва и запазва видеото и не му позволява да бъде изтрито. G-sensor позволява на устройството да заснеме автоматично, когато някой ви блъсне или одраска, усещайки вибрациите и включвайки видео записването автоматично.


Допълнително информация:

Размер: 30х7.5х1.5см
Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение