0

Смарт Огледало 10", 4G, FullHD, 2 камери, Bluetooth, Android 5.1, Гласов Контрол, GPS

  • Модел: 219865
  • Наличност: В наличност
  • Телефон: 0885 360 717
Цена: 349.80лв.

Описание на продукта

Продуктови спецификации:• GPS Dual Band навигация: Винаги прецизна навигация с вас, където и да сте. Навигацията ще ви помогне да изберете винаги най-краткия и оптимален път към вашата дестинация. Смарт Огледалото е оборудвано и с ADAS (Advanced Driving Alarm System) технология за сигурност и безопасност на пътя.• HD Видео камери: Камерите снимат с кристално качество и са оборудвани с подобрено нощно виждане за перфектна картина дори и на тъмно. Двете камери снимат едновременно и ви позволя..


Прочети повече
Продуктови спецификации:

GPS Dual Band навигация: Винаги прецизна навигация с вас, където и да сте. Навигацията ще ви помогне да изберете винаги най-краткия и оптимален път към вашата дестинация. Смарт Огледалото е оборудвано и с ADAS (Advanced Driving Alarm System) технология за сигурност и безопасност на пътя.

HD Видео камери: Камерите снимат с кристално качество и са оборудвани с подобрено нощно виждане за перфектна картина дори и на тъмно. Двете камери снимат едновременно и ви позволяват да наблюдавате мъртвите точки на автомобила, като могат да се контролират от тъч екрана на устройството.

2 Камери с Широк Ъгъл на Снимане: Предната и задната камера снимат с широк ъгъл и с HD качество, задната в 720р, а предната в 1080р FullHD. Двете камери ви позволяват да следите пътната обстановка по време на шофиране или докато паркирате. 

Гласов контрол и Мултимедия: Устройството разполага с гласов контрол, като може да приемате и водите разговори, след като свържете вашия смартфон. Устройството подържа музика, филми, клипове както и достъп до интернет.

Смарт Детектори: Устройството е умно и подържа различни функции. Една от тях е че можете да следите колата си от вкъщи или офиса, като се свържете с Смарт Огледалото през вашия смартфон и може да погледнете дали всичко е наред с вашия автомобил.

Android и Bluetooth: Смарт Огледалото работи с Android 5.1, както и с Bluetooth, като може да се свързва и с други смарт устройства по него. Огледалото рабоити с SIM карти 3G или 4G, като може да изпраща WiFi сигнали във вашия автомобил.


Може да поръчате и 3G версия с почти всички функции на този продукт и със същия външен вид. Цена: 299.80 лв.

Свържете се с нас за въпроси и поръчки!


Допълнителна информация:

• Процесор: 4G, 1.3GHz quad-core

• Дисплей: 25.4см

• Резолюция: 1280х480

• Възможност до 32GB карта памет, включен 1 USB 2.0 порт и микрофон

• Мултимедията подържа: MP3, WAV, JPG, TIFF, PNG, WMV, AVI, ASF, MOV, MPG, 3GP, FLV, MP4, H263, H264

 Цвят: Черен

• Размер: 268х76мм


Пакета включва: 1х DVR за кола, 1х Задна камера (500W) с кабел, 1х Зарядно за кола, 1х GPS антена, 2х Гумени връзки, инструкции за употребаНапишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение