0

Стартов Пакет "Смарт Защита и Сигурност"

 • Производител: iNels
 • Модел: Smart Security
 • Наличност: В наличност
 • Телефон: 0885 360 717
Цена: 888.10лв.

Описание на продукта

С пакет „Сигурност“ Вие винаги ще знаете какво се случва във вашия дом. Чрез сензора за врати и прозорци и сензора за движение ще знаете във всеки един момент за всяко нежелано проникване и движение. С помощта на камерата можете да наблюдавате, какво се случва във Вашия дом. При нарушение ще получавате известие директно на мобилния Ви телефон.Всички наши пакети предлагат:Възможност за надграждане, добавяне или премахване на устройства.Без нужда от ремонтни дейности!Безплатно прогр..


Прочети повече


Стартов Пакет "Умен Дом" - „Сигурност“

С пакет „Сигурност“ Вие винаги ще знаете какво се случва във вашия дом. Чрез сензора за врати и прозорци и сензора за движение ще знаете във всеки един момент за всяко нежелано проникване и движение. С помощта на камерата можете да наблюдавате, какво се случва във Вашия дом. При нарушение ще получавате известие директно на мобилния Ви телефон.

  Всички наши пакети предлагат:
 • Възможност за надграждане, добавяне или премахване на устройства.
 • Без нужда от ремонтни дейности!
 • Безплатно програмиране на системата.
 • Безплатна консултация и помощ при инсталиране.
 • Безплатно приложение за мобилно устройство на български език с неограничен брой потребители.
 • Безплатна поддръжка за първата година (договор за поддръжка).
 • Безплатна доставка до удобен за Вас адрес.
 • Европейски продукт, произведен в Чехия с 5 години гаранция.
 • Възможност за изготвяне на безплатна индивидуална оферта според Вашия дом и желания.

Използвани продукти от продуктовата гама на iNels

ПродуктКоличествоЦенаОтстъпкаЦена с ОтстъпкаОбщо
Детектор за прозорци и врати RFWD-100Детектор за прозорци и врати RFWD-10019358 лв.35%6083 лв.6083 лв.
Детектор за движение RFMD-100Детектор за движение RFMD-100111990 лв.35%7794 лв.7794 лв.
RF smart кутия - eLAN-RF-003RF smart кутия - eLAN-RF-003139360 лв.35%25584 лв.25584 лв.
IPC-K35P 3MP IP 2.8mm WiFiIPC-K35P 3MP IP 2.8mm WiFi113300 лв.15%11305 лв.11305 лв.
Общо:50765 лв.
ДДС:10153 лв.
Общо с ДДС:60918 лв.
   Защо да автоматизирате вашия дом със нас и системата iNELS Smart Home?

  За да имате един истински Умен Дом, не ви трябват само датчици и устройства, с които вие да управлявате вашият дом. Трябва Ви система, която може сама да управлява всичко във Вашият дом според Вашите желания. Система, която може да бъде надградена във всеки един момент, без нуждата от ремонтни дейности. Истинският Умен дом се грижи за Вас и Вашият комфорт. Какви са нашите предимства – гъвкавостмобилностикономия на енергияпрограмиране, без разрушаваневъзможност за създаване на сцениимитиране на присъствиесигурностдизайн и надграждане във всеки един момент. Повечето наши конкуренти предлагат частична автоматизация на една малка част от Вашето домакинство, докато ние имаме една напълно завършена система с пълен контрол и достъпНашата система е иновативна, предлага големи възможности и решения за домашна автоматизация - Умен ДомНякои от тях са:

  • 1. Пакетите „Умен Дом“ предлагани от нас не са стандартните “plug and play” устройства, а дават началото на един истински, професионален умен дом. Предлаганите от нас модули и релета могат да управляват уреди, щори и тенти, ел. мотори, задвижки и всякакъв тип осветление, като всичко това се визуализира на едно приложение и елементите „говорят“ по между си и има възможност за създаване на различни сцени, по желание на ползвателя.
  • 2. Релетата са с малки размери и се вграждат във почти всеки електроуред, осветително тяло, конзолна или разклонителна кутия. Разполагаме с релета работещи на 12-24V, 110V, 220V, 0-10V и за всякакви устройства консумиращи ел. енергия.
  • 3. Само нашата система, може да направи всеки един класически ключ - SMART, без да е необходимо да имате трети проводник (нула) до конзолата на ключа. Можете да запазите стандартните си ключове, които много харесвате, но те да станат SMART.
  • 4. Всички възможности на системата ни се управляват от едно приложение на български език. Управление на отопление, осветление, ел. уреди, стайни термостати, щори, тенти, завеси, сензори за наводнение, сензори за дим и необятните възможности на нашата система само с едно мобилно приложение.
  • 5. Софтуерите ни за управление са с постоянна поддръжка и актуализация, без опасност един ден той да спре да се поддържа, каквато е вероятността при китайските “plug and play” устройства.
  • 6. Нашите системи са с официален представител за България и развиваща се дистрибуторска мрежа, което гарантира сигурна поддръжка при възникнали проблеми.
  • 7. Купувайки система на iNELS Smart Home, Вие избирате Европейски продукт с 5 годишна гаранция.
  • 8. Системата iNELS Smart Home е по-сигурна от всички други. Всяка връзка се криптира и централното устройство има уникални потребителско име и парола за достъп през Cloud.
  • 9. Разполагаме с централно устройство, което не се влияе от спиране на Интернет за да управлява Вашия умен дом. Много китайски системи са изцяло зависими от рутера и ако той спре да работи, Вие губите контрол над Вашия умен дом, а с нашата система сте защитени от това.
  Направете вашия умен дом с нас и системите iNELS, които предлагат много възможности, гъвкавост и сигурност.

  За БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта може да се свържете с нас на 0885 360 717 или на нашия мейл office@inovativa.bg.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение