Какво е индустриална автоматизация

По-малко разкохи, По-оптимизиран процес.

Намаляването на разходите и оптимизацията на работния процес са едно от най-важните неща във всеки бизнес. Ефикасният светлинен контрол в производствените зони и складове е от първостепенно значение. Автоматизацията на осветлението позволява контрол на всяко едно осветително тяло според интензитета на осветеност в помещението.Лампите могат да бъдат контролирани чрез автоматичен режим с различни времеви графици за седмичен режим, режим през уикенда, режим на поддръжка, човешко присъствие или само в определени зони – всички тези методи на контрол могат да бъдат обединени в едно.Измерването на енергията, мониторинг на критични стойности и изготвяне на периодични отчети ще помогнат за оптимизацията за бъдещите разходи.
Ползи

Какви са ползите от индустриална автоматизация?

Намаляване на разходи

Следене и контролиране на консумацията на енергия, чрез автономна работа на отопление и ел.уреди

Удобство

Дистанционно и гласово управление.Възможност за групиране по избор на различни у-ва в едно

Красив дизайн

Тъч контролери според последните дизайнерски тенденции с вградени смарт функции

Сигурност

Наблюдавай и следи дома си 24/7 през твоят смартфон

Пълен Контрол

Пълна автономност на всички устройства, чрез предварително настроени графици и режими на работа.

Пестене на време

Бързо и лесно управление с едно докосване на цялата къща.

Практичен дизайн

Част от продуктите, с които автоматизираме

Стъклен Тъч Контролер
Дизайнерски тъч контролер за стена с 4 , 6 и 8 бутона. С възможност за хоризонтално и вертикално позициониране. Може да контролира всяко едно устройство от смарт системата + отделни групи или сцени. Имат вграден температурен сензор, вибрация и звуков тон при всяко докосване. Всеки бутон има двуцветен светодиод с подсветка. Направени от специално закалено стъкло в бял и черен вариант. Опция за гравиране на икони по избор за всеки бутон.
Click Here
Приложение за таблет и смартфон.
Контролерът, който винаги е под ръка. Приложението на iNELS Smart Home Ви позволява пълен контрол и достъп до всички устройства и уреди в къщата. Минималистичният дизайн улеснява потребителският контрол. Съвместим и напълно безплатен е за всички телефони с Android & iOS. От приложението можете да наблюдавате и разговаряте на живо с вашите гости, управлявате осветлението, отоплението, завесите или щорите, гаражните врати, поливната система и всичко друго, което е свързано със вашият Умен Дом.
Click Here
Датчици за осветеност и присъствие
Детектор за движение с вграден сензор за светлина контролира интензитета на осветителната система автоматично въз основа на приноса на естествената светлина отвън. Сензорът за движение позволява активация на зададени предварително настройки, според вашите нужди.
Click Here
Гласови асистенти Amazon Echo & Google Home
Гласовите команди набират все повече популярност и са сред най-предпочитаните и удобни контролери в забързаното ежедневие. С едно изричане на желана команда или предварително записана сцена “Добро утро” - алармата се спира, завесите се отварят, осветлението и вентилатора в банята се пускат, а домашният ви асистент съобщава за времето днес.
Click Here
Стъклен Тъч Термостат
Дизайнерски термостат служи за управление на стайната температура. Снабден с дисплей показващ желаната температура и температурата в стаята. Същота така можете да контролирате силата на обдухване или да пускате “ЕКО” спестяващ режим. Предлага се в елегантна черна и бяла серия закалено стъкло.
Click Here
Смарт Контролер и Термостат с LCD екран
Смарт Контролерът EST-3 е предназначен за по-големи стаи, конферентни зали или ресторанти. Може да управлява до 12 различни устройства. Дисплеят е оборудван с 3 различни менюта - контрол на RGB (цветни) LED ленти, термостат за контрол на температурата и управление на до 12 уреда или сцени. Предлага се в богата гама цветове и различни рамки от серията LOGUS 90.
Click Here
Стенен Смарт Контролер
Смарт контролерът за стена може да бъде с 2 и 4 бутона. Той може да бъде, както безжичен на батерии, така и кабелен. Отговарят на кратки или продължителни натискания за да контролират цяла серия от технологии - превключване и димиране на светлините, спускане или повдигане на щори, създаване на светлинни сцени или изпълнение на групи по предварително зададен график. Контролерът също има вграден топлинен сензор с който може да измервате стайната температура. Предлагат се в най-различни цветови гами и модели рамки от дизайнерската серия LOGUS 90.
Click Here
Предишна
Следваща

Какво мога да автоматизирам?

Осветление и засенчване

Осветлението и засенчването със сигурност е едно от най-ефектните пера за автоматизация на всеки офис. Автоматизацията на освелтението ви дава желаният комфорт и удобство, като ви позволява да контролирате индивидуалната работната среда от вашият телефон. Управлявай засенчването на офиса автономно според времето навън.

Сигурност

Едно от задължителните пера на всеки нов и модерен дом е неговата сигурност. Наблюдавай и следи дома си, дори когато не си вкъщи или си на работа. Получавай известие при наличието на неканени гости или аварии по къщата. Част от решенията са:

Отопление и охлаждане

Едно от най-често автоматизираните пера във всяка нова къща. Автоматизацията и правилната настройка може да намалят с до 40% разходите на енергия. Контролът на температурата може да бъде индивидуален за всяка различна стая или зона, като се контролира, както от локални термостати, така и дистанционно чрез приложение за телефон. Най-честите автоматизации са за:

Щори и завеси

Контролът на вашите щори или завеси е от огромно значение, когато търсите енергийна ефективност. Освен голямото удобство на управлението им от телефон, завесите могат да бъдат включени в предварителен график или да се настроят да следят изгрева/залеза и автономно да се отварят и затварят. По този начин може да спестите до 30% от енергията на домът ви.

Аудио и Видео контрол

Определено едно от най-удобните и практични решения е да се автоматизира Домашното кино. С 1 клик или 1 гласова команда и пускате зададена сцена “Кино” – ТВ се пуска, осветлението се приглушава, а завесите се прибират и придават желаното уединение.

Контрол уредите и измерване на енергията

Контролът на някои домашни уреди като: ютия, кафе машина, фурна , печка или електрически контакт, може да ви спести връщането от работа и всичките съмнения и колебания “дали не забравих ютията включена”. Измерването на консумираната енергия,вода или газ пък може да ви оптимизира бъдещите разходи поради голямата си база данни и история с до 2 години назад.
Процес

Процесът на автоматизация

Работна среща в наш офис

Среща с нашият екип с цел запознаване и демо тест на системите в нашият офис. Последващ оглед на място и обсъждане на финални детайли.

Изготвяне и оптимизиране на проекта.

Изготвяне на оферта съобразена с желанията и изискванията на клиента. Подготвяне и уточняване на договор и последващо авансово плащане.

Окабеляване и инсталиране на компонентите

Изграждане от сертифициран технически екип на смарт и ел.система или преправяне на съществуващата електрическа система. Инсталиране на компонентите.

Програмиране и поддръжка

Създаване на различни стаи, бутони, групи и сцени по избор на клиента. Обучение на клиента за работа с приложение и смарт контролери. Опция за годишна поддръжка.

Мнения

Какво казват клиентите за нас?

Искате ли и Вие да имате автоматизиран бизнес?