0

iNels

Показва 1 до 25 от 49 (2 страници)

Производител: iNels

Стартов пакет автоматизация на отопление и радиатори iNels

Smart Home Starter Kit Heating

1,115.52лв.

без ДДС: 1,115.52лв.

Нуждаете ли се от по-добър контрол над температурата? Желаете ли да регулирате температурата на вашия дом през Вашия смартфон и с това да намалите разходите си за отопление до 25%? С пакет „Смарт отопление за радиатори“ от iNels ще можете да управлявате 3 бр. радиатори с вод..

Производител: iNels

DALI датчик за измерване на интензитет на светлина (DLS3-1)

DLS3-1

255.60лв.

без ДДС: 255.60лв.

Описание:  DALI — Цифров адресируем светлинен интерфейс.BUS — Инсталация с iNELS BUS система.Техническа характеристика:  В горната позиция определя DALI комуникационния интерфейс (номинално напрежение 16 V DC).В долната позиция определя BUS комуникационния интерфейс (номинално на..

Производител: iNels

RF смарт централна кутия - eLAN-RF-003

eLAN-RF-003

467.52лв.

без ДДС: 467.52лв.

RF смарт кутия от iNels ви позволява да управлявате електрическите смарт инсталации на вашия дом чрез смартфон, смарт часовник, персоналния ви компютър, таблета или Смарт Телевизор.ОписаниеМрежата на RF smart кутията е свързана чрез LAN кабел към Вашата домашна мрежа (рутер) и по този начин комуники..

Производител: iNels

RF Смарт централна кутия - eLAN-RF-Wi-003

eLAN-RF-Wi-003

590.64лв.

без ДДС: 590.64лв.

RF смарт кутията ви позволява да управлявате смарт инсталациите на iNels от вашия смартфон, смарт часовник, персоналния ви компютър, таблета или SMART Телевизора.ОписаниеSmart-кутията има своя собствена WiFi мрежа (точка за достъп), така че не е необходимо свързване към рутер - може да контролирате ..

Производител: iNels

Аналогово-цифров преобразувател iNels

ADC3-60M

590.28лв.

без ДДС: 590.28лв.

Описание:  Аналоговите входове се използват за свързване на аналогови датчици, които генерират сигнал за напрежение или ток.Аналоговите входове имат разделителна способност от 14-битов AD конвертор.Аналоговите входове имат общ COM терминал.Аналоговите входове/изходи са конфигурируеми в IDM..

Производител: iNels

Безжичен смарт термостат за умен дом от iNels

RFTC-10/G

152.52лв.

без ДДС: 152.52лв.

Описание:  Задно-осветен LCD дисплей показва актуалната настроена температура, превключващия статус (ВКЛЮЧИ/ ИЗКЛЮЧИ), деня от седмицата и текущото часово време.Контролни бутони на компонента за ръчно управление.Температурните измервания се изпращат към системния регулатор в интервал-на вс..

Производител: iNels

Бинарен Входен Модул за свързване с до 14 устройства от умни домове iNels

IM3-140M

433.92лв.

без ДДС: 433.92лв.

Описание:  Бинарният вход IM3-140M е проектиран да свързва до 14 устройства с потенциален контакт (като например ключове, бутони с други конструкции, детектори за пожар и стъкло и др.).Входовете IN1 - IN7 могат да бъдат балансирани.Контактите на външни устройства, свързани към входовете на..

Производител: iNels

Бяла смарт енергоспестяваща LED крушка iNels (RF-White-LED-675), управление през смартфон

RF-White-LED-675

105.37лв.

без ДДС: 105.37лв.

Бяла LED крушка с модул за безжичнo управление за всеки повод и за ежедневно ползванеОписаниеLED крушка с вграден модул за безжична връзка, който получава команди от всички системни устройства на iNELS Control.Служи също като предавател за визуализиране на текущото състояние – включено / изключено, ..

Производител: iNels

Датчик за движение с интегрирано осветление на сензорите (DALI DMD3-1)

DALI DMD3-1

355.80лв.

без ДДС: 355.80лв.

ОписаниеИзползва се за откриване на хора, които се движат в дадена зона.За засичане използва инфрачервен спектър и включва интегриран датчик за контролиране на интензитета на светлината на изкуствена светлина, базиран на приноса на естествена светлина.Настройката на комуникацията на шината се извърш..

Производител: iNels

Дизайнерски Рамки за ключове и контакти Гранит от серията Logus

Logus

80.28лв.

без ДДС: 80.28лв.

ОписаниеКамъкът е символ на стабилност, сила и мощ. Насладете се на природно излъчване и дизайн. Асиметричен дизайн и структура, които ще устоят теста на времето...

Производител: iNels

Димиращо реле с външен фотосензор iNels

LIC-2

175.68лв.

без ДДС: 175.68лв.

Описание:         Външният сензор установява интензитета на светлината и намалява или увеличава яркостта въз основа на зададената стойност;         Блокиране на автоматичното управление посредством външен сигнал;        ..

Производител: iNels

Дървени Дизайнерски рамки за ключове и контакти Logus

Logus

50.52лв.

без ДДС: 50.52лв.

ОписаниеТоплите тонове на дърво създават атмосфера на абсолютен комфорт.Допълнете интериора си, който изглежда от незапомнени времена.Перфектно съвпада с мебели и дървена облицовка...

Производител: iNels

Задвижващ механизъм - модул iNels

FA3-612M

586.57лв.

без ДДС: 586.57лв.

Описание:  FA3-612M е модул (задвижващ механизъм), предназначен да управлява вентилации с аналогови/цифрови входове и аналогови/релейни изходи.Аналогови входове за измерване на температура, напрежение или ток.Бутони за затваряне/отваряне на клапана, вентилатора и релето за отопление.Светод..

Производител: iNels

Комплект Смарт Дом Basic: Смарт Камера, 2 RGB Крушки, Смарт Контакт, Смарт Контролер, Мрежов Рутер

5459EN

735.90лв.

без ДДС: 735.90лв.

Комплектът Смарт Дом Basic е основен стартов комплект за всички вас, които биха искали да направят дома си по-удобен. Стартовият комплект се състои от 2 цветни безжични крушки, 1 превключващ контакт и 1 камера, което ви позволява да тествате основните устройства на iNELS RF Control - безжично решени..

Производител: iNels

Комплект Смарт Отопление за Икономия, 3 безжични термовентила, Смарт Контролер

5455EN

849.90лв.

без ДДС: 849.90лв.

Включва 3 безжични термовентила, които са инсталирани вместо стандартни радиаторни. Те измерват стайната температура и я изпращат към устройството за управление с докосване RF Touch. RF TOUCH я сравнява с температурата зададена заедно с настройките и изпраща команда за отваряне или затваряне на вент..

Производител: iNels

Превключващо устройство iNels за смарт контрол на щори, тенти, гаражни врати и др.

RFJA-32B

178.88лв.

без ДДС: 178.88лв.

Описание:  Кратко натискане на контролера – завъртане на хоризонталните ленти на щорите, продължително натискане нагоре (или надолу) – към крайна горна или долна позиция.Превключващото устройство може да се управлява от до 25 канала (1 канал – представлява един бутон на контролера).Възможн..

Производител: iNels

Рамка за ключове в метал - Злато/Никел от серията Logus

Logus

30.00лв.

без ДДС: 30.00лв.

ОписаниеПолиран и благороден метал ще увеличи престижа на вашия интериор.Насладете се на великолепието и оригиналността.Определено не е като всеки, а абсолютно уникален...

Производител: iNels

Рамка за ключове и контакти в бял кристал Logus

Logus

44.64лв.

без ДДС: 44.64лв.

ОписаниеКлючове, които подчертават динамиката на вашия интериор.Рамките могат да бъдат навсякъде - във всекидневната, антрето, банята.Перфектното допълнение към вашия интериор...

Производител: iNels

Рамки за ключове Base от серията Logus

Logus

2.76лв.

без ДДС: 2.76лв.

ОписаниеКрасотата е в простотата.Слонова кост е фин и класически цвят на вашите ключове, контакти и други устройства за управление към вашия дом...

Производител: iNels

Рамки за ключове в метал - Хром/Алуминий/Титан/Инокс

Logus

25.56лв.

без ДДС: 25.56лв.

ОписаниеПолиран и благороден метал, ще увеличи престижа на вашия интериор.Насладете се на великолепието и оригиналността.Определено не като всеки, а абсолютно уникален...

Производител: iNels

Рамки за ключове с метален дизайн

Logus

8.40лв.

без ДДС: 8.40лв.

ОписаниеОще по-богата гама от цветове, които перфектно съответстват на вашия интериор.Вашите превключватели ще се превърнат в идеално допълнение към интериора...

Производител: iNels

Рамки от дизайнерската линия Animato - Жълт / Червен / Зелен / Оранжев

Logus

10.08лв.

без ДДС: 10.08лв.

ОписаниеКлючове, контакти, термостати и контролери в дизайнерската линия..

Производител: iNels

Рамки от дизайнерската линия Animato - Тъмно Червен / Тъмно Сив / Бял / Алуминиев

Logus

10.08лв.

без ДДС: 10.08лв.

ОписаниеКлючове, контакти, термостати и контролери в дизайнерската линия..

Производител: iNels

Рамки от линията Animato - Слонова Кост / Перла

Logus

5.40лв.

без ДДС: 5.40лв.

ОписаниеКлючове, контакти, термостати и контролери в дизайнерската линия..

Производител: iNels

Свързващ сървър за умен дом iNELS

5803

556.68лв.

без ДДС: 556.68лв.

Описание: Свързващ сървър - служи като връзка между системите на iNELS и други устройства, като позволява комуникация между устройства с различни протоколи. Тогава всички устройства могат да бъдат контролирани чрез едно приложение.Освен обичайното управление на електроинсталацията, можете също ..

Показва 1 до 25 от 49 (2 страници)