0

Отопление и Охлаждане

Направете климатика, отоплението и охлаждането на вашия дом смарт и контролирайте всичко чрез смартфона ви, където и да се намирате.

Показва 1 до 17 от 17 (1 страници)

Производител: iNels

Стартов пакет автоматизация на отопление и радиатори iNels

Smart Home Starter Kit Heating

1,115.52лв.

без ДДС: 1,115.52лв.

Нуждаете ли се от по-добър контрол над температурата? Желаете ли да регулирате температурата на вашия дом през Вашия смартфон и с това да намалите разходите си за отопление до 25%? С пакет „Смарт отопление за радиатори“ от iNels ще можете да управлявате 3 бр. радиатори с вод..

Производител: Tado

Tado 2x Смарт Радиатор Термостат Стартов Комплект V3+ (хоризонтално монтиране) Автоматизирано Отопление

Tado Smart Radiator Thermostat x2 Starter Pack V3

380.00лв.

без ДДС: 380.00лв.

Tado 2x Смарт Радиатор Термостат Стартов пакет V3+ (хоризонтално монтиране)Умно управление на отоплението чрез смартфон за по-голямо удобвство и по-малки сметки. Световен лидер и доказано немско качество в производството на смарт отопление. Tado е вашият нов асистент в дома, проектиран да напра..

Производител: Tado

Tado Смарт Радиатор Термостат Стартов Комплект V3+ (хоризонтално монтиране) + Internet Bridge

Tado Thermostat Radiator horizontal Starter pack V3

300.00лв.

без ДДС: 300.00лв.

Tado Смарт Радиатор Термостат Стартов Комплект V3+ (хоризонтално монтиране)Умно управление на отоплението чрез смартфон за по-голямо удобвство и по-малки сметки.Световен лидер и доказано немско качество в производството на смарт отопление.Tado е вашият нов асистент в дома, проектиран да направи ежед..

Производител: iNels

Безжичен смарт термостат за умен дом от iNels

RFTC-10/G

152.52лв.

без ДДС: 152.52лв.

Описание:  Задно-осветен LCD дисплей показва актуалната настроена температура, превключващия статус (ВКЛЮЧИ/ ИЗКЛЮЧИ), деня от седмицата и текущото часово време.Контролни бутони на компонента за ръчно управление.Температурните измервания се изпращат към системния регулатор в интервал-на вс..

Производител: MClimate

Комплект 2х Смарт Термостати за Радиатори с Интернет Мост Вики

Vicky

254.80лв.

без ДДС: 254.80лв.

Управлявайте от дистанцияС Вики може да увеличавате и намалявате температурата във вашия дом, независимо от това къде се намирате. ГеолокацияВики използва Геолокацията на вашия смартфон, за да настрои перфектната температура за вашия комфорт. Вики спестява електроенергия, когато няма никой и за..

Производител: iNels

Комплект Смарт Отопление за Икономия, 3 безжични термовентила, Смарт Контролер

5455EN

849.90лв.

без ДДС: 849.90лв.

Включва 3 безжични термовентила, които са инсталирани вместо стандартни радиаторни. Те измерват стайната температура и я изпращат към устройството за управление с докосване RF Touch. RF TOUCH я сравнява с температурата зададена заедно с настройките и изпраща команда за отваряне или затваряне на вент..

Производител: MClimate

Мелиса Смарт Универсален Контролер за Климатик от Телефона

Melissa

186.99лв.

без ДДС: 186.99лв.

С универсален смарт контролер Мелиса контролирате отоплението или изстудяването на дома Ви чрез смартфон или таблет. Климатика може да се контролира от цялото семейство, независимо дали сте там или не. Може да създавате ежедневен график на работа или да използва геолокация, за да се прибирате и..

Производител: Inovativa

Сешоар За Цяло Тяло след Баня Body Dryer

Protect

2,990.00лв.

без ДДС: 2,990.00лв.

Функционалност:• Омекотява и хидратира кожата• Лесно и комфортно изсушаване• Перфектно за хора с увреждания, деца и бременни жени• Автоматично изсушаване без никакви усилия• Сензор за движение• Регулируема температура на въздуха• Намалява влагата в банята• По-малко изпотяване след тренировка• Отпуск..

Производител: MClimate

Смарт контролер за бойлери - Боби

Bobby

252.99лв.

без ДДС: 252.99лв.

Със смарт контролер за бойлери Боби, може да контролирате топлата вода и бойлера през вашия смартфон, където и да сте. Вместо бойлера Ви да работи постоянно, с Боби може да пуснете бойлера докато се прибирате от работа и да спестите до 25% от изразходваната електроенергия на бойлера. От спестени раз..

Производител: Nest

Смарт Термостат Nest - трето поколение

Protect

594.90лв.

без ДДС: 594.90лв.

Трето поколение Смарт Термостат, който позволява да контролирате температурата в дома си, чрез вашият смартфон.Автоматично настройки: Nest се учи от вас и се програмира сам според вашите най-предпочитани температури.Автоматично изключване: Термостатът Nest автоматично намалява изразходваната енергия..

Производител: Tado

Смарт Термостат Tado

Protect

349.00лв.

без ДДС: 349.00лв.

Tado Smart Thermostat е иновативен безжичен термостат, който се грижи за Вашият уют вместо Вас.• Геолокация и самонастройваща се система за спестяване на енергия• До 31% по-малко енергия• Приложение съвместимо с Ios и Android• Безжичен контрол от вашият смартфон• Wi-fi връзка• Автоматичен/Ръчен Конт..

Производител: Tado

Смарт Термостат за Радиатор Tado

Tado Protect

229.00лв.

без ДДС: 229.00лв.

Най-дорбият Смарт Термостат за Радиатор Tado!Контролирайте температурата и спестете ток чрез вашият смартфон.• Автоматично намалява вашата сметка за ток с 31% използвайки геолокация, прогноза за времето и интегрираната система – Smart Climate Assistant• Tado се самоизплаща до 1 година чрез спестени ..

Производител: MClimate

Смарт Термостат за Радиатори - Вики

Vicky

114.80лв.

без ДДС: 114.80лв.

Управлявайте от дистанцияС Вики може да увеличавате и намалявате температурата във вашия дом, независимо от това къде се намирате. ГеолокацияВики използва Геолокацията на вашия смартфон, за да настрои перфектната температура за вашия комфорт. Вики спестява електроенергия, когато няма никой и за..

Производител: iNels

Стартов комплект "Смарт Уреди и Бойлер" iNels

Appliances Starter Kit

867.30лв.

без ДДС: 867.30лв.

Управлението от разстояние винаги е полезно, когато се съмнявате, че сте забравили някой уред включен в домът Ви – например ютия, печка, бойлер или друг домакински уред. С нашите превключващи устройства Вие ще поемете контрол над Вашите уреди/контакти. Чрез нашето системно устройство за отдалеч..

Производител: iNels

Стартов Комплект Смарт Отопление, 3 безжични термовинтила + Смарт Контролер

5456EN

763.90лв.

без ДДС: 763.90лв.

Включва 3 безжични термовeнтила, монтирани в тръбата за захранване към радиатор. Те измерват стайната температура и я изпращат към Smart RF кутията, която я сравнява с зададената температура заедно с графика в приложението в смартфона ви; изпраща команда за отваряне или затваряне на вентила. Възможн..

Производител: iNels

Стартов пакет "Осветление, отопление и щори" от iNels

Smart Home Starter Kit

1,110.47лв.

без ДДС: 1,110.47лв.

Предлагаме Ви пакет за управление на осветление, което ползвате най-често и димиране на LED лента или обикновена крушка. Управлявайте радиатора си с график за поддържане на желаната от Вас температура. Добавете и управление на щори, за да допълните Умният Ви дом с комфо..

Производител: iNels

Стартов пакет за умно Подово Отопление iNels

Smart Floor Heating

959.93лв.

без ДДС: 959.93лв.

С нашия пакет „Подово отопление със задвижки“ ще можете да оптимизирате разходите си за отопление, както и да постигнете по-добър климат-контрол. Чрез автоматизиране на отоплението, Вие ще можете да управлявате до 6 кръга (зони) според зададената от Вас температура, или според въведен..

Показва 1 до 17 от 17 (1 страници)