Апартамент

За този обект, проектирахме и изградихме Система за управление на стаи за гости (GRMS): Решението на iNELS за управление на стаите за гости е предназначено да помогне за създаване на среда, която позволява на гостите да се чувстват така, сякаш са си вкъщи. Апартаментите за гости винаги посреща гостите с приятна температура и управлението предлага много лесни за използване опции за създаване на желаната атмосфера.

Всеки детайл допринася за цялостното удовлетворение и първият елемент, с който домакинът влиза в контакт, е картовия четец RFID за влизане в стаята, предложен в атрактивен дизайн от стъкло. Четците идват в гладък черен или бял дизайн. За да се зададе желаната атмосфера в стаята е наличен сензорен панел с много интуитивен потребителски интерфейс за контрол на температурата, осветлението, засенчване или настройване на музикални сцени. Сцените могат също се активират автоматично при влизане в стаята. Решението на iNELS е обект на комфорта за гости, но също така се стреми към ефективното управление на всички технологии, което значително допринася за пестенето на електроенергия.

Предимства: Когато гостът напусне, системата автоматично изключва всички електрически уреди и спестява едновременно разходите за отопление и охлаждане; Гостите много лесно могат да сигнализират, ако те желаят стаята им да бъде почистена или не желаят да ги безпокоят; Комбинацията от автоматично осветление, базирано на движение, и централно управление на стаята; Чрез своя напреднал за времето си дизайн, устройството за управление със сензорен дисплей или от стъкло ще допълни всеки интериор.
Заяви консултация

Помогнете ни да разберем повече за вашата идея.