Магазин за осветление и ел.материали на верига магазини – Интер Пауър ООД

Изградихме Smart управление на осветление, отопление, СОТ и видеонаблюдение във верига магазини Интер Пауър чрез нашата безжична система (RF) „Умен Дом“, като я доставихме, монтирахме и направихме съответните настройки, колегите ще имат възможност да презентират, уникалните си осветителни тела само чрез едно натискане на иконата на таблета. Почти всяка една лампа в техните обекти е на отделно реле, което я включва, изключва или димира. С инсталацията на умната система за търговски обект успяхме да решим сложната задача за управление на осветлението, както и да спестим от километричното окабеляване, което беше необходимо. В магазините са добавени и от нашите Смарт кутии eLAN-IR-003, които дават възможност за управление на климатиците от разстояние и предварителната настройка на работни графици. Управлението на СОТ системата става посредством нашите датчици за движение и отворено/затворено, които са обвързани с централата на охранителната фирма. При засечено събитие в режим „под охрана“, датчиците изпращат сигнал до централния компютър на СОТ системата и тя сигнализира на дежурния диспечер, и на телефоните на собствениците и управителите на обектите. Видеонаблюдението е проектирано и изградено със системи с марка DAHUA, които са интегрирани в интерфейса на приложението, за по-бърз достъп и наблюдение.

Създадени са сцени на база работното време на магазините за автоматичен контрол на осветлението и отоплението. Сцена „отворено“ и сцена „затворено“ се грижат за правилния подбор на включването и изключването на осветителните тела. Създадени са графици за намаляване броя на включените осветителни тела през нощта и почивните дни. Предстои монтирането и настройката на сензори за присъствие, които да включат осветлението при наличие на човек пред витрината в късните часове на денонощието.

Изградено със система на iNELS Smart Home oт нашите партньори ЕЛКО ЕП България.
Веригата магазини за осветление и системи Умен Дом на Интер Пауър, е единствената в България по рода си, оборудвана с подобна система. Заповядайте на място в новите им магазини и се запознайте подробно с възможностите за управление, наблюдение и контрол на системите iNELS Smart Home.
Заяви консултация

Помогнете ни да разберем повече за вашата идея.