Какво е Умен Дом

Ние Автоматизираме, ти контролираш дома си

Умен дом е автоматизирана система, която свързва помежду си всички уреди и устройства в дома, като позволява едновременно управление от локален и отдалечен достъп. „Смарт Хоум“ инсталацията Ви позволява да контролирате дистанционно сигурността на дома, температурата, осветлението, домашното кино и музика и др. Начина и контрол на вашия дом е напълно съобразен с вашите нужди и това какво искате да автоматизирате.

Ползи

Какви са ползите от smart home системата?

Намаляване на разходи

Следене и контролиране на консумацията на енергия, чрез автономна работа на отопление и ел.уреди

Удобство

Дистанционно и гласово управление.Възможност за групиране по избор на различни у-ва в едно

Красив дизайн

Тъч контролери според последните дизайнерски тенденции с вградени смарт функции

Сигурност

Наблюдавай и следи дома си 24/7 през твоят смартфон

Пълен Контрол

Пълна автономност на всички устройства, чрез предварително настроени графици и режими на работа.

Пестене на време

Бързо и лесно управление с едно докосване на цялата къща.

Модерен дизайн

Част от продуктите, с които автоматизираме

Стъклен Тъч Контролер
Дизайнерски тъч контролер за стена с 4 , 6 и 8 бутона. С възможност за хоризонтално и вертикално позициониране. Може да контролира всяко едно устройство от смарт системата + отделни групи или сцени. Имат вграден температурен сензор, вибрация и звуков тон при всяко докосване. Всеки бутон има двуцветен светодиод с подсветка. Направени от специално закалено стъкло в бял и черен вариант. Опция за гравиране на икони по избор за всеки бутон.
Click Here
Приложение за таблет и смартфон.
Контролерът, който винаги е под ръка. Приложението на iNELS Smart Home Ви позволява пълен контрол и достъп до всички устройства и уреди в къщата. Минималистичният дизайн улеснява потребителският контрол. Съвместим и напълно безплатен е за всички телефони с Android & iOS. От приложението можете да наблюдавате и разговаряте на живо с вашите гости, управлявате осветлението, отоплението, завесите или щорите, гаражните врати, поливната система и всичко друго, което е свързано със вашият Умен Дом.
Click Here
Гласови асистенти Amazon Echo & Google Home
Гласовите команди набират все повече популярност и са сред най-предпочитаните и удобни контролери в забързаното ежедневие. С едно изричане на желана команда или предварително записана сцена “Добро утро” - алармата се спира, завесите се отварят, осветлението и вентилатора в банята се пускат, а домашният ви асистент съобщава за времето днес.
Click Here
Стъклен Тъч Термостат
Дизайнерски термостат служи за управление на стайната температура. Снабден с дисплей показващ желаната температура и температурата в стаята. Същота така можете да контролирате силата на обдухване или да пускате “ЕКО” спестяващ режим. Предлага се в елегантна черна и бяла серия закалено стъкло.
Click Here
Смарт Контролер и Термостат с LCD екран
Смарт Контролерът EST-3 е предназначен за по-големи стаи, конферентни зали или ресторанти. Може да управлява до 12 различни устройства. Дисплеят е оборудван с 3 различни менюта - контрол на RGB (цветни) LED ленти, термостат за контрол на температурата и управление на до 12 уреда или сцени. Предлага се в богата гама цветове и различни рамки от серията LOGUS 90.
Click Here
Стенен Смарт Контролер
Смарт контролерът за стена може да бъде с 2 и 4 бутона. Той може да бъде, както безжичен на батерии, така и кабелен. Отговарят на кратки или продължителни натискания за да контролират цяла серия от технологии - превключване и димиране на светлините, спускане или повдигане на щори, създаване на светлинни сцени или изпълнение на групи по предварително зададен график. Контролерът също има вграден топлинен сензор с който може да измервате стайната температура. Предлагат се в най-различни цветови гами и модели рамки от дизайнерската серия LOGUS 90.
Click Here
Предишна
Следваща

Какво мога да автоматизирам?

Отопление и охлаждане

Едно от най-често автоматизираните пера във всяка нова къща. Автоматизацията и правилната настройка може да намалят с до 40% разходите на енергия. Контролът на температурата може да бъде индивидуален за всяка различна стая или зона, като се контролира, както от локални термостати, така и дистанционно чрез приложение за телефон. Най-честите автоматизации са за:

Сигурност

Едно от задължителните пера на всеки нов и модерен дом е неговата сигурност. Наблюдавай и следи дома си, дори когато не си вкъщи или си на работа. Получавай известие при наличието на неканени гости или аварии по къщата. Част от решенията са:

Осветление

Осветлението със сигурност е най-ефектното перо за автоматизация. Автоматизацията на освелтението ви дава желаният комфорт и удобство, като ви позволява да контролирате и димирате (намалявате яркостта) на осветителните тела от вашият телефон. Може да симулирате присъствие когато не сте у дома или пък да контролирате и сменяте цветовете на вашето RGB осветление.

Щори и завеси

Контролът на вашите щори или завеси е от огромно значение, когато търсите енергийна ефективност. Освен голямото удобство на управлението им от телефон, завесите могат да бъдат включени в предварителен график или да се настроят да следят изгрева/залеза и автономно да се отварят и затварят. По този начин може да спестите до 30% от енергията на домът ви.

Аудио и Видео контрол

Определено едно от най-удобните и практични решения е да се автоматизира Домашното кино. С 1 клик или 1 гласова команда и пускате зададена сцена “Кино” – ТВ се пуска, осветлението се приглушава, а завесите се прибират и придават желаното уединение.

Контрол уредите и измерване на енергията

Контролът на някои домашни уреди като: ютия, кафе машина, фурна , печка или електрически контакт, може да ви спести връщането от работа и всичките съмнения и колебания “дали не забравих ютията включена”. Измерването на консумираната енергия,вода или газ пък може да ви оптимизира бъдещите разходи поради голямата си база данни и история с до 2 години назад.
Процес

Процесът на автоматизация

Работна среща в наш офис

Среща с нашият екип с цел запознаване и демо тест на системите в нашият офис. Последващ оглед на място и обсъждане на финални детайли.

Изготвяне и оптимизиране на проекта.

Изготвяне на оферта съобразена с желанията и изискванията на клиента. Подготвяне и уточняване на договор и последващо авансово плащане.

Окабеляване и инсталиране на компонентите

Изграждане от сертифициран технически екип на смарт и ел.система или преправяне на съществуващата електрическа система. Инсталиране на компонентите.

Програмиране и поддръжка

Създаване на различни стаи, бутони, групи и сцени по избор на клиента. Обучение на клиента за работа с приложение и смарт контролери. Опция за годишна поддръжка.

Проекти

Над 100 различни проекта по цял свят.

Мнения

Какво казват клиентите за нас?

Искате ли и Вие да имате модерен и Умен дом?