Ползи

Искате ли домът Ви да е модерен, технологичен и автономен със следните предимства:

По-ниски разходи

Следене и контролиране на консумацията на енергия, чрез автономна работа на отопление и ел.уреди

Повече сигурност

Наблюдавай и следи дома си 24/7 през твоят смартфон

Удобство

Дистанционно и гласово управление.Възможност за групиране по избор на различни у-ва в едно

Пълен контрол над дома

Пълна автономност на всички устройства, чрез предварително настроени графици и режими на работа.

Красив дизайн

Тъч контролери според последните дизайнерски тенденции с вградени смарт функции

Inovativa извършва цялостна автоматизация на вашето жилище, сграда или офис. Разполагаме с екип, който е преминал международни обучения и извършва цялостно проектиране, изграждане, инсталация, програмиране, поддръжка и последващо обучение относно цялостни автоматизирани решения.

Процес

Как се автоматизира жилище?

Изберете коя част на вашето жилище искате да автоматизирате

Ние инсталираме Смарт компоненти, за да имате постоянен контрол

Програмираме желаните функционалности според вашите нужди.

Управлявайте всичко в дома си 24/7, дори когато не сте у дома.

Модерен дизайн

Част от продуктите, с които автоматизираме

Стъклен Тъч Контролер
Дизайнерски тъч контролер за стена с 4 , 6 и 8 бутона. С възможност за хоризонтално и вертикално позициониране. Може да контролира всяко едно устройство от смарт системата + отделни групи или сцени. Имат вграден температурен сензор, вибрация и звуков тон при всяко докосване. Всеки бутон има двуцветен светодиод с подсветка. Направени от специално закалено стъкло в бял и черен вариант. Опция за гравиране на икони по избор за всеки бутон.
Click Here
Приложение за таблет и смартфон.
Контролерът, който винаги е под ръка. Приложението на iNELS Smart Home Ви позволява пълен контрол и достъп до всички устройства и уреди в къщата. Минималистичният дизайн улеснява потребителският контрол. Съвместим и напълно безплатен е за всички телефони с Android & iOS. От приложението можете да наблюдавате и разговаряте на живо с вашите гости, управлявате осветлението, отоплението, завесите или щорите, гаражните врати, поливната система и всичко друго, което е свързано със вашият Умен Дом.
Click Here
Гласови асистенти Amazon Echo & Google Home
Гласовите команди набират все повече популярност и са сред най-предпочитаните и удобни контролери в забързаното ежедневие. С едно изричане на желана команда или предварително записана сцена “Добро утро” - алармата се спира, завесите се отварят, осветлението и вентилатора в банята се пускат, а домашният ви асистент съобщава за времето днес.
Click Here
Стъклен Тъч Термостат
Дизайнерски термостат служи за управление на стайната температура. Снабден с дисплей показващ желаната температура и температурата в стаята. Същота така можете да контролирате силата на обдухване или да пускате “ЕКО” спестяващ режим. Предлага се в елегантна черна и бяла серия закалено стъкло.
Click Here
Смарт Контролер и Термостат с LCD екран
Смарт Контролерът EST-3 е предназначен за по-големи стаи, конферентни зали или ресторанти. Може да управлява до 12 различни устройства. Дисплеят е оборудван с 3 различни менюта - контрол на RGB (цветни) LED ленти, термостат за контрол на температурата и управление на до 12 уреда или сцени. Предлага се в богата гама цветове и различни рамки от серията LOGUS 90.
Click Here
Стенен Смарт Контролер
Смарт контролерът за стена може да бъде с 2 и 4 бутона. Той може да бъде, както безжичен на батерии, така и кабелен. Отговарят на кратки или продължителни натискания за да контролират цяла серия от технологии - превключване и димиране на светлините, спускане или повдигане на щори, създаване на светлинни сцени или изпълнение на групи по предварително зададен график. Контролерът също има вграден топлинен сензор с който може да измервате стайната температура. Предлагат се в най-различни цветови гами и модели рамки от дизайнерската серия LOGUS 90.
Click Here
Предишна
Следваща
Проекти

Над 100 различни проекта по цял свят.

Мнения

Какво казват клиентите за нас?

Какво мога да автоматизирам?

Отопление и охлаждане

Едно от най-често автоматизираните пера във всяка нова къща. Автоматизацията и правилната настройка може да намалят с до 40% разходите на енергия. Контролът на температурата може да бъде индивидуален за всяка различна стая или зона, като се контролира, както от локални термостати, така и дистанционно чрез приложение за телефон. Най-честите автоматизации са за:

Сигурност

Едно от задължителните пера на всеки нов и модерен дом е неговата сигурност. Наблюдавай и следи дома си, дори когато не си вкъщи или си на работа. Получавай известие при наличието на неканени гости или аварии по къщата. Част от решенията са:

Осветление

Осветлението със сигурност е най-ефектното перо за автоматизация. Автоматизацията на освелтението ви дава желаният комфорт и удобство, като ви позволява да контролирате и димирате (намалявате яркостта) на осветителните тела от вашият телефон. Може да симулирате присъствие когато не сте у дома или пък да контролирате и сменяте цветовете на вашето RGB осветление.

Щори и завеси

Контролът на вашите щори или завеси е от огромно значение, когато търсите енергийна ефективност. Освен голямото удобство на управлението им от телефон, завесите могат да бъдат включени в предварителен график или да се настроят да следят изгрева/залеза и автономно да се отварят и затварят. По този начин може да спестите до 30% от енергията на домът ви.

Аудио и Видео контрол

Определено едно от най-удобните и практични решения е да се автоматизира Домашното кино. С 1 клик или 1 гласова команда и пускате зададена сцена “Кино” – ТВ се пуска, осветлението се приглушава, а завесите се прибират и придават желаното уединение.

Контрол уредите и измерване на енергията

Контролът на някои домашни уреди като: ютия, кафе машина, фурна , печка или електрически контакт, може да ви спести връщането от работа и всичките съмнения и колебания “дали не забравих ютията включена”. Измерването на консумираната енергия,вода или газ пък може да ви оптимизира бъдещите разходи поради голямата си база данни и история с до 2 години назад.

Искате ли и Вие да имате модерен и Умен дом?