Умен офис

Какво представлява умен офис

Умният офис предлага много функционални и високотехнологични решения за проекти на ново строителство или обновяване на вече съществуващо такова. Контролирайте и управлявайте достъпа на служители си и тяхната ефективност. Намалете разходите си като контролирайте осветлението, засенчването и температурата в различните стаи. Създайте така необходимите времеви графици и забравете за ръчното управление на офиса.
Ползи

Какви са ползите от Умен Офис?

Намаляване на разходи

Следене и контролиране на консумацията на енергия, чрез автономна работа на отопление и ел.уреди

Удобство

Дистанционно и гласово управление.Възможност за групиране по избор на различни у-ва в едно

Красив дизайн

Тъч контролери според последните дизайнерски тенденции с вградени смарт функции

Сигурност

Наблюдавай и следи офиса си 24/7 през твоят смартфон

Контрол на достъп

Пълна автономност на всички устройства, чрез предварително настроени графици и режими на работа. Следи работния процес на своите служители.

Пестене на време на служителите

Бързо и лесно управление на работния процес с едно докосване.

Част от продуктите, с които автоматизираме

Стъклен Тъч Контролер
Дизайнерски тъч контролер за стена с 4 , 6 и 8 бутона. С възможност за хоризонтално и вертикално позициониране. Може да контролира всяко едно устройство от смарт системата + отделни групи или сцени. Имат вграден температурен сензор, вибрация и звуков тон при всяко докосване. Всеки бутон има двуцветен светодиод с подсветка. Направени от специално закалено стъкло в бял и черен вариант. Опция за гравиране на икони по избор за всеки бутон.
Click Here
Вграден таблет с приложение
Контролерът, който винаги е под ръка. Приложението на iNELS Smart Home Ви позволява пълен контрол и достъп до всички устройства и уреди в офиса. Минималистичният дизайн улеснява потребителският контрол. Съвместим и напълно безплатен е за всички телефони с Android & iOS. От приложението можете да наблюдавате и разговаряте на живо с вашите гости, управляваме осветлението, отоплението, завесите или щорите, гаражните врати, поливната система и всичко друго, което е свързано със вашият Умен Дом.
Click Here
Датчици за осветеност и присъствие
Детектор за движение с вграден сензор за светлина контролира интензитета на осветителната система автоматично въз основа на приноса на естествената светлина отвън. Сензорът за движение позволява активация на зададени предварително настройки, според вашите нужди.
Click Here
Стъклен Тъч Термостат
Дизайнерски термостат служи за управление на стайната температура. Снабден с дисплей показващ желаната температура и температурата в стаята. Същота така можете да контролирате силата на обдухване или да пускате “ЕКО” спестяващ режим. Предлага се в елегантна черна и бяла серия закалено стъкло.
Click Here
Смарт Контролер и Термостат с LCD екран
Смарт Контролерът EST-3 е предназначен за по-големи стаи, конферентни зали или ресторанти. Може да управлява до 12 различни устройства. Дисплеят е оборудван с 3 различни менюта - контрол на RGB (цветни) LED ленти, термостат за контрол на температурата и управление на до 12 уреда или сцени. Предлага се в богата гама цветове и различни рамки от серията LOGUS 90.
Click Here
Стенен Смарт Контролер
Смарт контролерът за стена може да бъде с 2 и 4 бутона. Той може да бъде, както безжичен на батерии, така и кабелен. Отговарят на кратки или продължителни натискания за да контролират цяла серия от технологии - превключване и димиране на светлините, спускане или повдигане на щори, създаване на светлинни сцени или изпълнение на групи по предварително зададен график. Контролерът също има вграден топлинен сензор с който може да измервате стайната температура. Предлагат се в най-различни цветови гами и модели рамки от дизайнерската серия LOGUS 90.
Click Here
Предишна
Следваща

Какво мога да автоматизирам?

Отопление и охлаждане

Едно от най-често автоматизираните пера във всеки нов офис. Автоматизацията и правилната настройка може да намалят с до 40% разходите на енергия. Контролът на температурата може да бъде индивидуален за всяка различна стая или зона, като се контролира, както от локални термостати, така и дистанционно чрез приложение за телефон. Най-честите автоматизации са за:

Сигурност и контрол на достъп

Едно от задължителните пера на всеки нов и модерен офис е неговата сигурност и контрол на служителите. Наблюдавай и следи офиса си, дори когато не си на работа.

Осветление и засенчване

Осветлението и засенчването със сигурност е едно от най-ефектните пера за автоматизация на всеки офис. Автоматизацията на освелтението ви дава желаният комфорт и удобство, като ви позволява да контролирате индивидуалната работната среда от вашият телефон. Управлявай засенчването на офиса автономно според времето навън.

Системи за резервация

Системата за резервации ви позволява контролиран достъп до определени зали от вашия офис с цел ползване по график. Всичко това е свързано с календар (Google Calendar и др) и онлайн известяване (ел поща и др.) и вътрешна система. Можете да резервирате отделни стаи, заедно с входната система, която контролира влизането в тези зони и да споделяте информация за LCD панелите и другите устройства. Системата също така задейства предварително определени сценарии, избрани от и за работника при извършване на резервацията (презентации, телеконференции, срещи и др.).

Система за местоположение на хората в сградата

С цялостната интеграция можете да следите разположението и движението на вашите служители в сградата (офиса). Това създава безопасност и оптимално използване на човешкия ресурс. Интеграция на видеодомофонна система, контрол на достъп, сензори и датчици и видео наблюдение в една централизирана система ви дава пълен контрол на офиса и вашите служители 24/7.

Контрол и измерване на енергията и качеството въздуха

Измерването и следенето на потребената енергия (вода, ток, газ) Ви позволява да оптимизирате и предвидите вашите бъдещи разходи. Имате опция за исторически данни за вашето потребление до 2 години назад. Мониторинг и управление качеството на въздуха с цел по-здравословна работна среда.
Процес

Процесът на автоматизация

Работна среща в наш офис

Среща с нашият екип с цел запознаване и демо тест на системите в нашият офис. Последващ оглед на място и обсъждане на финални детайли.

Изготвяне и оптимизиране на проекта.

Изготвяне на оферта съобразена с желанията и изискванията на клиента. Подготвяне и уточняване на договор и последващо авансово плащане.

Окабеляване и инсталиране на компонентите

Изграждане от сертифициран технически екип на смарт и ел.система или преправяне на съществуващата електрическа система. Инсталиране на компонентите.

Програмиране и поддръжка

Създаване на различни стаи, бутони, групи и сцени по избор на клиента. Обучение на клиента за работа с приложение и смарт контролери. Опция за годишна поддръжка.

Мнения

Какво казват клиентите за нас?

Искате ли и Вие да имате модерен и Умен Офис?