0

Дизайнерски Овлажнител за въздух и етерични масла - Dark Wood

  • Модел: Dark Wood
  • Наличност: В наличност
  • Телефон: 0885 360 717
Цена: 124.80лв.

Опции

Описание на продукта

Стилен дизайнерски овлажнител за въздух и етерични масла със 7 LED светлини, всяка с опция за димирано или ярко светене, подходящ за всякакъв декор и локация. Овлажнителя разполага с тъч бутони, голям резервоар 400 мл, с който уреда работи до 10 часа и може да бъде настроен да работи за 1, 3, 6 часа или продължителна работа до изчерпване на течността. Насладете се на широката гама етерични масла, с които всеки ден ще бъде релаксиращ и спокоен. С различни режими на работа, овлажнителя е перфектен..


Прочети повече

Стилен дизайнерски овлажнител за въздух и етерични масла със 7 LED светлини, всяка с опция за димирано или ярко светене, подходящ за всякакъв декор и локация. Овлажнителя разполага с тъч бутони, голям резервоар 400 мл, с който уреда работи до 10 часа и може да бъде настроен да работи за 1, 3, 6 часа или продължителна работа до изчерпване на течността. Насладете се на широката гама етерични масла, с които всеки ден ще бъде релаксиращ и спокоен. С различни режими на работа, овлажнителя е перфектен за всеки дом и офис, предпазвайки ви от сух въздух, бактерии и придавайки една натурална атмосфера с етерични масла от природата.


Приятна миризма на етерични масла: Погрижете се за въздуха и аромата на вашия дом. Забравете за химическите ароматизатори и пробвайте над 20 вида натурални етерични масла, всяко от тях с различни здравословни качество, подходящи за масажи, кожа, козметика и много други. Етеричните масла преборват неприятни миризми като цигарен дим и миризмата на вашия домашен любимец.

Тихи режими на работа: Овлажнителя разполага с два режима на работа: силна и мека струя. С тях ще подържате обстановката и въздуха във вашия дом хидратиран, чист и ухаещ на масла от природата.

Релакс и почивка: Ако се чувствате уморени, насладете се на релаксиращи етерични масла, влажен въздух и СПА обстановка. Етеричните масла намаляват умората и стреса и ви помагат да се наспите хубаво.

Дизайн и интериор: С прекрасен дизайн, Овлажнителя за въздух пасва перфектно за детската стая, спалнята, офиса или в хола. 


Важно: Надминаване на максималното количество от 400 мл вода може да доведе до преливане и повреда на уреда!

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение